Telèfon
Email
Automòbils Eserma

Serveis

Descobreixi tot el que el seu vehicle necessita

Taller de mecànica y electricitat

Només utilitzem Recanvis Originals i totes les operacions realitzades a les nostres instal.lacions tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra. Demani un pressupost previ sense compromís i aprofiti's de la nostra experiència, l'assessorarem per al millor manteniment del seu automòbil.

Taller de xapa i pintura

La seva cotxes és la seva imatge. Totes les operacions són realitzades per professionals qualificats, utilitzant els últims avenços tecnològics en instal.lacions i equip, productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat i amb les garanties de Skoda.

Recanvis originals

Només utilitzem Recanvis Originals Skoda, totes les operacions realitzades tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra. Demani pressupost previ sense compromís i aprofiti's de la nostra experiència.

Accesoris originals

Llantes d'aliatge, volant i fins i tot les barres portants, la qualitat de la gamma d'accessoris ha estat rigorosament comprovada. El segell Disseny Original li garanteix que cada Accessori Skoda s'adapta al seu automòbil, assegurant els màxims nivells de qualitat i seguretat.

Servei de mobilitat

Gestió i tramitació sinistres amb companyies d´assegurançes

Wifi Gratuita

Financiació de la reparació

Pre-ITV Gratuita

Servei ITV

 • Vehicles d'Ocasió

  Vehicles d'Ocasió

  Troba el vehicle que busques

 • Cita Taller

  Cita Taller

  Gràcies per triar-nos per al manteniment dels seu vehicle

 • Renting

  Renting

  Proveu el nostre servei de Renting per a Empreses i Particulars

Et truquem

La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR, tenint en compte que algunes finalitats poden ser necessaries per poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrá prestar/entregar el servei/producte asociat.

Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat

En fer clic a "Enviar" accepto les Condicions Legals i Política de Privacitat