Telèfon
Email
Automòbils Eserma

Política de privacitat

Conegui les condicions generals d'ús de la nostra web.

1. DRET D'INFORMACIÓ I FINALITAT

Automóviles Eserma S.A. es compromet clarament amb el compliment del que disposa el Reglament General de Protecció de dades 2016/679 de 27 d'abril de 2016, de Protecció de Dades de Caràcter Persona i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides.

Automóviles Eserma S.A. posa a disposició dels usuaris la política de privacitat de l'entitat informant als usuaris respecte dels següents aspectes:

En compliment del Reglament General de Protecció de dades 2016/679 de 27 d'abril de 2016, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que Automóviles Eserma S.A. és responsable del tractament, amb un fitxer degudament registrat en el Registre General de protecció de dades, en el qual s'inclouran les dades personals que vostè ens faciliti, sent sotmesos als controls i normes establerts en el Reglament de Mesures de Seguretat. La direcció del responsable del fitxer és Avda. del Maresme 30 - 40 08302 Mataró (Barcelona)

La finalitat per a la qual es recullen les dades serà la de cada cas concret, però sempre tindrà com a objecte gestionar el servei prestat per Automóviles Eserma S.A. al client dins el marc de la relació comercial que els uneix, enviar-li informació i publicitat sobre ofertes , promocions, recomanacions i confeccionar nous productes a partir de les preferències dels nostres clients.

2. DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ, OPOSICIÓ I REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT

En virtut de les lleis abans esmentades, l'usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació o cancel·lació de dades, oposició, limitació, oblit i portabilitat sempre que resultés pertinent, així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades, o per a qualsevol dels usos abans assenyalats, a través de correu electrònic a info@eserma.com, o enviant un correu postal a la següent adreça: Avda. del Maresme 30 - 40 08302 Mataró (Barcelona)

L'usuari podrà donar-se de baixa en qualsevol moment de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats, responent a qualsevol correu electrònic enviat per Automóviles Eserma S.A. i indicant en l'assumpte "Donar de baixa".

3. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI

Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per a atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a Automóviles Eserma S.A. són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

Les dades facilitades pels usuaris podran seran tractades per a realitzar alguna de les següents finalitats:

 • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per Automóviles Eserma S.A. i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
 • Realitzar estudis estadístics.
 • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
 • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Automóviles Eserma S.A. informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

4. MESURES DE SEGURETAT

D'acord el Reglament General de Protecció de dades 2016/679 de 27 d'abril de 2016 Automóviles Eserma S.A. ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, confidencialitat i privacitat de les mateixes, així com evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats

 • Vehicles d'Ocasió

  Vehicles d'Ocasió

  Troba el vehicle que busques

 • Cita Taller

  Cita Taller

  Gràcies per triar-nos per al manteniment dels seu vehicle

 • Renting

  Renting

  Proveu el nostre servei de Renting per a Empreses i Particulars

Et truquem
Enviant

(*) Camps obligatoris

(**) Política de privacitat